Nyugalom, (majdnem) mindenki gondol a PC játékosokra is!

Csak azért, mert egy-egy játékon szerepel a Nintendo embléma, még nem jelenti azt, hogy a számítógépen játszó játékosok abszolút figyelmen kívül vannak hagyva. Most egy olyan listát hoztunk el nektek, amelyen 5, hamarosan a Steam platformra is érkező konzolos játék szerepel.

Nézzük hát az érkezőket: 

Ninja Gaiden: Master Collection

A Koei Tecmonak köszönhetően ez a remeknek ígérkező játék is elérhető lesz a Steamen. A június 10-i kiadás tartalmazza majd a Ninja Gaiden 1, 2, valamint a Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge továbbfejlesztett változatát, továbbá az  ezekhez tartozó összes DLC-t.

 

Knockout City

Az EA és a Velan Studios multiplayer, rajzfilmekre emlékeztető játéka szintén az Origin és a Steam révén érkezik PC-re. Szuper szórakoztatónak tűnik, elvégre is csodálatos helyszíneken kell labdákkal lecsapni az enemyt. Lehet ettől jobb?

 

Legend of Mana

Az eredeti, 1999-es változatot kicsit újragondolva hozza el nekünk a kiadó, a Square Enix, egy modern harmadik személyű akció-RPG formájában.

 

Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse

Egy külső nézetes akciójáték, amelyet a Wideload Games fejlesztett és az Aspyr Media adott ki. 2007. május 17-én a Steam rendszerében is elérhetővé vált, ám később eltávolításra került. Most azonban úgy tűnik, hogy a remake mégis visszatér.

 

Neon White

Az Annapurna Interactive és a Ben Esposito nagyon szép megjelenésű, ám ugyanakkor nagyon fura kinézetű első személyű akciójátéka is érkezik a Steamre az év végén.

 

Melyik játék keltette fel leginkább az érdeklődésed?

×