Újabb pereskedés indult az Epic Games és az Apple között. Ezúttal Európa a játéktér, célkeresztben pedig a tröszt és annak megsértése.

tröszt eredetileg a monopóliumellenes jogi szabályozás megkerülésére kialakított vállalati formát jelentette. Lényege az, hogy a résztvevő vállalatok létrehoznak egy közös irányítóközpontot, amely önálló jogi személynek minősül. A tröszt egyik formája a vagyonkezeléssel megbízott holding.

Nos, az Epic Games most ennek a megsértése miatt perli az Apple-t.

Valami nagyon elpattant a két cég között egy évvel ezelőtt, ugyanis a két fél azóta is perben áll egymással. Az Apple azonnal kivágta az összes Epichez köthető programot az App Store-ból, s így természetesen a Fortnite-ot is. A mobiljátékosok száma azóta rendesen megcsappant, az iOS felhasználók utoljára a Chapter 2 harmadik szezonjában játszhattak a játékkal.

Az Epic Európában adta be a keresletet, ugyanis úgy gondolják, hogy az Apple teljes mértékben megsértette a piaci versenyre vonatkozó szabályozást. A cég elmondásai szerint ezen múlik a mobilplatform és a Fortnite jövője.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×