Szombaton indul a Stay & Play Gamer Cup 3.0. Ne maradj le róla!

Múlt héten beszámoltunk róla, hogy hamarosan érkezik a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség (NGES) által szervezett harmadik Stay & Play Gamer Cup, amely az eddigi két felvonáshoz képest több játékkal és magasabb összdíjazással kecsegtet.

A nyolc játékban összesen 700 ezer forint kerül kiosztásra.

Az első hétvége

Az esemény teljes felhozatalában hat olyan játék is van, amely már a két korábbi széria valamelyikén (vagy mindegyikén) megtalálható volt. Ez alól kivételt képez a Mortal Kombat 11 és a Rocket League, amelyek mindegyike frissen debütál a Stay & Play versenysorozaton. Érdekesség, hogy az első hétvégén éppen ez a két játék kerül majd előtérbe, úgyhogy nézzük is a további részleteket!

Időpontok és díjazás

A versenyek 2021. február 20-a és március 14-e között kerülnek megrendezésre, mégpedig oly módon, hogy minden hétvégére két játék jut. Az első hétvége felállása a következő:

  • február 20. (szombat): Mortal Kombat 11 – 60 000 FT összdíjazás
  • február 21. (vasárnap): Rocket League – 60 000 FT összdíjazás

Jelentkezés

Regisztrálni minden játékban az indulás előtti napig lehet (ehhez teljes körű útmutatót ebben a cikkben találtok), így tehát a Mortal Kombat 11 versenyre péntekig, míg a Rocket League tornára szombatig várják a jelentkezéseket. A nevezés az eddigiekhez hasonlóan ezúttal is ingyenes, amit az alábbi linkeken tudtok megtenni:

Korhatár

Az eseményen korhatár is van: a Rocket League tornára 14 éven felüliek, míg a Mortal Kombat 11 versenyre csak 16 éven felüliek jelentkezhetnek. Emellett a szervezők minden 18 éven aluli nevezőtől várnak egy szülő által kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot, amelyet az [email protected] email címre kell elküldeni.

Egy játékos regisztrációja akkor számít teljes értékűnek, amikor kitöltötte a jelentkezési ívet, regisztrált az adott játék versenyplatformján és szükség esetén a szülői beleegyező nyilatkozatot is elküldte.

Fontos dokumentumok

Közvetítés

Természetesen, ahogy az eddigi két széria alatt, úgy a harmadik Stay & Play Gamer Cup esetében is lesz a versenyekről élő közvetítés, mégpedig a Leet Esport Twitch-csatornáján. A legtutibb az, hogy ha már most bekövetitek a csatornát, így biztosan nem maradtok le semmiről!

A Mortal Kombat 11 verseny kommentátorai:

  • FishLikeSteve
  • CzuBen_26

A Rocket League torna kommentátorai, a HRLT képviseletében:

  • ScorpioN
  • blueboar
  • trion
  • MatthewLD

Ezenkívül érdemes figyelni a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség Facebook és Instagram oldalát, illetve ne felejtsetek el csatlakozni az NGES Discord szerverére! A versenyekhez sok sikert és jó szórakozást kívánunk!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×