Fülhallgató ajánló Xiaomi módra.

Ezúttal ismét elmerültünk az akciós Xiaomi termékpalettában és 6 darab, vagyis pontosabban 5+1 fülhallgatót ajánlunk figyelmetekbe. Mivel február 19-éig tart az akciós időszak, így még a promóció végezte előtt próbálunk segíteni eligazodni a Xiaomi fülhallgatók káoszában. Először is leszögeznénk, hogy a

1More és a Xiaomi nem véletlen jár kéz a kézben és nem véletlenül hasonlítanak annyira a termékeik.

A 1More ugyanis a Xiaomi egyik leányvállalata, aminek története 2012-ig nyúlik vissza. A kínai brand a Beats by Dr. Dre ellen vonult hadba, a filozófiájuk szerint pedig igyekeznek a legjobbat kínálni az elérhető árcéduláért cserébe. A cég 2 év alatt 10 millió darabos eladást produkált Kínában, mára pedig Európában és az Egyesült Államokban is elérhetőek a készülékeik.

5. Olcsón, jót

A 1MORE Piston Fit tipikus példája az olcsó, ám jó termékeknek. Az eredeti 2990 forintos árcédulához képest is kiemelkedő hangzást nyújt a 32 Ohmos érzékenységű fülhallgató-szett, amit nem mellesleg mikrofonnal is felvérteztek. Az eredeti árcédulájával is ár-érték bajnoknak titulálták a tech oldalak, most pedig még olcsóbban, 1990 forintért lehet behúzni az akciós időszakban.

4. Középkategóriás kihívó, most 40%-kal olcsóbban

A 1More Stylish fülhallgatók már egy új szintet képviselnek. A középkategóriás darabok erőteljesebb mélyeket és tisztább, közvetlenebb hangzást kínálnak a dupla driver meghajtóknak köszönhetően. A jobb hangminőség mellett a 6990 forintos árcédula helyett ráadásul most már 40%-kal olcsóbban, 4200 forintért is beszerezhető. Választható rózsaszín, arany, fekete és zöld színekben.

3. A kedvező árú BlueTooth-os

A sportoláshoz is remekül illő 1MORE Stylish IBFree Bluetooth fülhallgató a belépőkategóriás versenyzőket képviseli. Most viszont már 5990 forintért is beszerezhető az eredeti 7990 forintos árcédula helyett, így pedig a legolcsóbb Bluetooth-os fülhallgatók táborát erősíti. Az árkategória ellenére a jó hangminőségről sem kell lemondanunk.

 

2. Minőség mindenek felett

Amennyiben a felsőbb polcról választanánk, érdemes ránézni a 1MORE Dual Driver In Ear Hi-Res fülhallgatójára, amivel a gyártó a legjobb hangzást kínálja a 20 ezer forintos ársávban. A legjobb hangminőség érdekében ezúttal kábeles megoldást választották, viszont most 24%-kal olcsóbban, 16 990 forint helyett 12 990-ért a kosárba tehető a dupla driveres megmunkált darab.

1. True Wireless 38%-kal olcsóbban

 

A magasabb árkategóriában már szóba kerül a TWS, azaz a True Wireless technológia, ami a Qualcomm aptX ™ Audiochipjének köszönhetően ultragyors válaszidőt és minőségi hangzást biztosít. Ez a 1More Stylish True Wireless fülhallgatójó védjegye, ami nem mellesleg 6,5 órás akkumulátor kapacitással rendelkezik. Ráadásul most a rózsaszín változata 38%-kal olcsóbban, mindössze 14 990 forintot kóstál.

+1 Régi motorosok, erre!

Nem mindenki kedveli az agybadugós fülhallgatókat. Na nekik találták ki a 1MORE Pistont. Ez egy igazi, klasszikus formát követ, amit sokan kedveltek a 2000-es években. Nem muszáj beállni a sorba, most ugyanis 33%-kal olcsóbban 5990 forintért rendelhető a dinamikus hangzású Piston fülhallgatószett.

Sikerült megtalálni az igazit? Ha esetleg nem, akkor erre nézelődhetsz tovább.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×