A Microsoft és a Turtle Beach új vezeték nélküli fejhallgatót dob piacra márciusban. A fókuszban az újgenerációs konzolok tulajai állnak.

Tavaly év végén indult útjára a Microsoft legújabb konzolgenerációja, az Xbox Series S/X. Ennek apropóján természetesen a kiegészítők terén is lehetett számítani frissítésre, amit most a rajongók meg is kapnak. A Microsoft ugyanis bejelentette, hogy márciusban új headsetet dobnak piacra, amit a Series S/X, a One, valamint a PC felhasználók egyaránt használhatnak majd.

Észak-Amerikában már el is kezdődött az új készülékek árusítása. Az Amazon felületén például már előrendelhetők az új vezeték nélküli fejesek, körülbelül 100 dollárért.

 

Ha a magyar piac is követni fogja ezt az ajánlott fogyasztói árat, akkor körülbelül 30 ezer forintba fognak kerülni a szóban forgó kiegészítők Magyarországon.

Az új generációs eszközök árai az egekbe szökkentek, a PlayStation 5 új kontrollere is 25-30 ezer között mozog, így az új Microsoft fejes árcédulája sem meglepő. Sajnos a Microsoft Store oldalán már el is fogyott.

A megjelenés március 16-ra datálják.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×