Az Epic Games a nagy durranást inkább a v15.50-re tartogatja.

A várakozásnak megfelelően ma délelőtt 10:00 órakor az Epic Games lelőtte a Fortnite szervereket és elstartolt a v15.40-es frissítés. A korábban posztolt információknak hála már voltak sejtéseink az érkező újdonságokról, ám a kozmetikai tárgyakat és hasonló finomságokat csak a patch megérkezése után fedték fel nekünk az adatbányászok.

Unvault – Flint Knock

A visszatérő

Itt is félrement a korábbi információ és nem a Hunting Rifle-t hozták vissza a fejlesztők. A Flint Knock-ot a fejlesztők a 11.00-es frissítésben vaultolták, így majdnem másfél évet kellett várnunk a visszatérésére.

Új skinek

Bár mostanában az Epic Games kicsit kevesebb új outfitet szállít frissítésenként, ezúttal sem maradunk skinek nélkül. A titkosított fájlokban pedig továbbiak lapulnak, így érdemes lesz figyelgetni az adatbányászok twitter feedjeit a későbbiekben.

Xander:

 

Britestorm:

 

Sica:

 

Az összes új kozmetikai tárgy egy képen:

Vége a privát szervereknek?

A jelenlegi információk alapján a v15.40-től kezdve a Fortnite külön is ellenőrzi, hogy a saját launcheréből lett-e elindítva. Így ellehetetlenítve a privát szerverek használatát. Természetesen ezt visszamenőleg nem tudják korlátozni, így a régebbi eventeket bármikor visszanézhetjük a Rift-ben továbbra is.

Új szintre emelkedhet az in-game filmnézés

 

Egy Electra Player nevű Unreal Engine plug-int is hozzáadtak a játékhoz a fejlesztők, melyekkel livestreameket vagy videókat lehet streamelni sokkal jobb minőségben. Talán ismét felpezsdülhet a Party Royale szigete ilyen téren is?

Érkezhet a Linux verzió?

 

Bár a játékosok meglehetősen kis hányada játszik linuxról, úgy tűnik a Fortnite oda is megérkezhet hamarosan. Az Epic Games várhatóan az x64 és ARM architektúrát is támogatni fogja.

2 új fejvadász

Legalább két új fejvadász szett is érkezni fog a v15.50-es frissítésig. Az egyik a Kepler kódnevet viseli, míg a másik csomag (ebben két outfit is lesz) a Skirmish névre hallgat.

Kevin, hol vagy?

 

A fejlesztők ismét frissítettek pár fájlt, mely a játék ikonikus kockájával Kevinnel áll összefüggésben. Remélhetőleg ennek miértjére is választ kapunk a szezon végéig.

Új beállítást kapott a Performance Mode

 

A játékosok kéréshez igazodva a fejlesztők új beállítási lehetőséget kapcsoltak a Performance módhoz. Így ha valaki tényleg a végletekig le akarja egyszerűsíteni a grafikát ismét lehetősége lesz rá a „Meshes” szekcióban.

Ami még jön..

Az Epic Games jelentősen megnehezítette a leakelést a v15.40-ben. Az elkövetkezendő napokban további tartalmakra számíthatunk majd, ahogy az adatbányászok újabb módszereket találnak ki a játékfájlok felszínre hozásában. Több titkosított csomag is van a fájlokban, így biztosak lehetünk benne, hogy a fejlesztők sok meglepetéssel készülnek számunkra az elkövetkezendő két hétben.

Az ötödik szezon már csak egy frissítést tartogat számunkra, reméljük ezúttal sem maradunk in-game event nélkül. A Fortnite v15.50 várhatóan március első hetében érkezhet majd meg és készítheti elő a hatodik szezon történéseit. Kíváncsian várjuk!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×