A VALORANT új módjának híre már a hivatalos bejelentés előtt megérkezett a játékosokhoz.

A VALORANT júniusi megjelenése óta mindössze három móddal találkozhattunk: az általános map, a Spike Rush és a Deathmatch. Az ismert leakernek köszönhetően azonban most kiderült, hogy valószínűleg egy negyedik mód is jön a játékba.

A játék első limited-time módja – amely az Escalation nevet kapta -, ezek szerint hamarosan bejelentésre kerül.

Nagyon úgy tűnik, hogy ez a mód is egy gyorsabb iramú játékstílusra lett tervezve és csak úgy mint a Riot fő címében, a League of Legendsben a hihetetlenül népszerű URF, ez is csak limitált ideig áll majd rendelkezésre a játékban. Itt is a szokásos 5v5 lesz a felállás, és a cél, hogy minél több ellenséget kiiktassunk.

Így juthatunk majd egyre feljebb a 12 escalation szinten. Minden szint egy-egy új fegyvert vagy képességet biztosít, az az egy szuper változatos, sosem uncsi módot kapunk. Tegyük fel, hogy például kezdeti fegyvered a Bucky, simán lehet hogy aztán már nemsokára egy Operator lesz a kezedben.

Értelemszerűen az a csapat nyer, amelynek tagjai hamarabb elérik az utolsó szintet. Bár annak ellenére, hogy egy csapatjátékról van szó, itt mégis nagyon fontos az egyénileg elért eredmény is, hiszen addig te nem mész tovább, amíg nincs elegendő kill a „számládon”.

A szivárgások szerint nagyjából 7-9 percet vesz majd igénybe egy ilyen meccs és maximum 10 percig tarthat, hiszen arra van időzítve. Ha addig egyik csapat sem éri el a max szintet, akkor a feljebb lévő team kerül ki győztesként.  Az Escalation a hírek szerint mindig pontosan ugyanúgy fog kezdődni.

Minden játékos betölti Raze rakétavetőjét vagy egy szokásos Phantomot/Vandalt. A level 2 is az utóbbi két fegyver valamelyikét tartogatja majd. A 3. szinttől kezdve viszont minden alkalommal más és más meglepetést tartogat számunkra.

Az információk kiszivárgása ellenére hivatalos megjelenési dátum még nincsen, de várhatóan a március 2-án induló második epizód hozza majd magával a nagyon mókásnak tűnő új módot. 

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×