Nem lett volna túl szerencsés a karantén szót használni.

A Ubisoft 2019-ben jelentette be a Rainbow Six széria következő címét, melynek a Quarantine nevet szánták. 2020 tavaszán már több online áruház virtuális polcaira felkerült a játék, ám már októberben jelezte a kiadó, hogy 2021 második negyedévében érkezhet meg legelőbb a Quarantine.

Ezért is volt érdekes, hogy pár napja már az 1.01-es frissítés is ott pihen a PlayStation Store szerverein. Úgy tűnik nagyon készen állnak már a startra a Ubisoft munkatársai. Talán kapkodtak is egy kicsit, hiszen kiszivárgott a játék borítója és új neve is.

Rainbow Six Parasite néven jelenhet meg a játék!

P A R A S I T E

A fenti képernyőt láthatják majd a PlayStation felhasználók a játék elindításakor. A PS Vita Remote Play szolgáltatásához is ezt a nevet használta a Sony boltja, így szinte biztosak lehetünk, hogy Parasite-ra cserélték a manapság nem túl népszerű karantén szócskát. 

 

A játék izgalmasnak ígérkezik, melyet a Rainbow Six: Siege Outbreak eventje inspirálhatott. Három játékos co-opban kénytelen megküzdeni azzal a fertőzéssel, mely zombivá változtatta az embereket. Ti várjátok már a megjelenését? 

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×