Bizony a jobb teljesítmény érdekében tenni kell.

Ha már néztél valaha profi játékosokat Warzone stream közben, akkor egy dolog biztos, hogy feltűnt: elképesztően céloznak. Ám ezeket a képességeket nem egyik napról a másikra fejlesztették ilyen tökéletesre.

A Warzone top rétegébe kerülés egy nagy kihívást jelentő feladat lehet. Számos játékos úgy gondolja, hogy szimplán csak sok órányi játékidővel elérheti ezt, de nem így van ám. Nem érhetjük el a csúcsot további „befektetések” nélkül.

Elhoztuk most nektek ezen „bónusz elvégzendők” listáját, hogy biztosan elérd a célod:

A megfelelő egér-érzékenység kiválasztása

A lövöldözős játékot választó személyek egyik leggyakoribb problémája az érzékenység. Sok újabb FPS játékos feltételezi, hogy a legjobb játékosoknak nagyfokú érzékenységet kell használniuk ahhoz, hogy gyorsabban rátapadjanak a célokra.

A gyakorlatban azonban a magas DPI-érték sokkal több kárt okoz, mint használ.

 

A DPI a Dot Per Inch (pont per col) kifejezés rövidítése. Egy col 2,54 cm. A DPI az egy inchen elhelyezkedő képpontok számát jelöli. Minden gamer egér képes a DPI testreszabására. Az, hogy milyen DPI-t használunk, abszolút személyes preferencia, de valahol 400 és 3000 között helyezkedik el általában az érték.

Személy szerint az 1000 DPI-re esküszöm, de a dedikáltabb FPS játékosok között a leggyakrabban a 800-at használják. Minden nagyobb gyártónak van egy platformja, ahol bármikor módosíthatjuk a DPI-t. A prosettings.net weboldalon elleshetsz egy-két értéket.

Napi szintű gyakorlás

Ha szeretnél mindig tutira fejre menni és jobban célozni, bizony nincs mese, gyakorolnod kell. Ha teheted, minden áldott nap. Az izommemória fejlesztése az egyik leghatékonyabb eszköz a fejlődéshez, mivel segít az alapvető készségek természetessé válásában.

Összefüggésben van az első pontunkkal is, hiszen az izmaidnak szintén meg kell jegyeznie a beállított DPI-t is.

 

Egy idő után automatikusan tudjuk majd, hogy az egérnek meddig kell elmozdulnia ahhoz, hogy a játékon belül igazán hatékonyan célozzunk. Ha tényleg gyakorolsz és sikerül tökéletesíteni az izom memóriádat, pillanatok alatt az ellenséged fejére pattansz. Ehhez egy plusz tipp: Az Aim Lab nekem nagyon sokat segített, a Steamen megtalálod.

Kiválasztani A FEGYVERT és jobban ismerni, mint a saját tenyered

Ez gyakorlatilag a legalapvetőbb része a dolgoknak. Végtelenül fontos az, hogy ha tényleg a Warzone legfelsőbb rétegébe készülsz, akkor a „tesztidőszakokat” már be kell fejezni és kiválasztani a Nagy Ő-t. Fontos, hogy amint ez megvan, csak azzal gyakoroljunk és semmi mással.

Ahogy csak lehet, szükséges a kör alatt a loadout és a kedvenceddel menni tovább. Ez a pont szintén köthető az elsőhöz és a másodikhoz is, hiszen a gyakorlás által kedvenc fegyver-spray majd idővel beépül az izom memóriába. Már észre sem veszed a dolgokat, csak csinálod automatikusan.

Reméljük, hogy ezzel segítettünk nektek abban, hogy elérjétek a célotokat és ne feledjétek, a türelem rózsát terem!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×