A PUBG fejlesztői közvéleménykutatást tartanak, ami során arra kíváncsiak, milyen funkciókat szeretne látni a közösség a játékban?

A PUBG megjelenése óta nagyon sokat változott, de azt még mindig elmondható, hogy a legnépszerűbb battle royale játékok egyike. Természetesen kezdeti sikerei miatt rengeteg fejlesztőcsapat készített BR játékot, melyeket telepakolták jobbnál jobb funkciókkal. A Fortnite sajátossága az építés, a Warzone-ban több lehetőség van újjáéledni, mint bárhol, az Apex Legends-ben pedig nagyon jó a csapatkommunikáció lehetősége. A battle royale játékok fejlesztői olykor egymástól tanulnak, hogy a valóban jó funkciókat átvegyék.

Egy friss felmérés alapján a PUBG Corp. pont erre készül.

Ha minden igaz, a PUBG felhasználói most egy kérdőívet tölthetnek ki, melyben a rajongók véleményét a játékbeli funkciókról kérdezik. Miközben az utóbbi időszakban a PUBG fejlesztői folyton az ígérték, hogy javítanak a játékélményen, most saját ötleteik mellett arra is kíváncsiak, mit szeretne a PUBG közösség.

A kérdőívben persze több, más játékból ismert funkció ötlete is felmerült.

A PUBG arról érdeklődik, hogy szeretnének-e a játékosok olyan funkciókat, mint például az építés, vagy a saját/csapattárs healelés, aminek köszönhetően egy eszközzel másokon tudunk segíteni.

A lehetséges funkciók listáján persze számos ötlet szerepel. Ez egyik ilyen az a képesség, amivel az ellenségnek hamis infót küldhetünk a helyzetünkről, hogy megzavarjuk őket. Egy másik eszköz képes lenne messziről megvizsgálni egy meghalt játékos ládáját.

 

További ötlet, hogy erősebb falakat húzhatunk fel, hogy megvédjünk egy épületet. Egy új közösségi funkcióval olyan pingeket lehetne használni a pályán, ami vizuálisan jelenik meg, megmutatja mit szeretnénk/látunk, és csak a csapattársak látják (lásd Rainbow Six: Siege/ Apex Legends).

Figyelembe véve, hogy a PUBG-ben nemrég jött ki a 10.3-as frissítés, valószínűtlen, hogy a lista valamely funkciója hamar bekerülne a játékba. Az is érdekes lesz, hogy a PUBG rajongói vajon milyen funkciókat látnak szívesen a játékban? Szeretnénk a PUBG-ben építeni, különleges képességgel játszani?

A PUBG kérdőív a NEWS felületén található meg, amikor bejelentkezel a játékba.

Te minek örülnél leginkább?

×