A játékosok szerint, hogy ha a Call of Duty: Warzone fejlesztői a CSGO példáját követnék, nem lenne probléma a csalókkal.

Már számtalanszor beszéltünk arról, hogy sajnos a Warzone már az indulása óta küzd a cheaterekkel és bár a fejlesztők nemrég megígérték, hogy még erőteljesebb lépéseket tesznek ellenük, nem olyan látványos a dolog. Bár minden játékban jelentenek problémát ezek a személyek, az ingyen játszható játékok esetében az INGYEN szócskán van a hangsúly.

Tök jó, persze, mert mielőtt bármilyen tartalmakat is vennénk, ki lehet próbálni, hogy akarjuk-e egyáltalán. De akkor miért csodálkozunk, hogy nem megy minden patent módon? Teljesen egyértelmű, hogy ha lenne valamiféle prémium rendszere a CoD battle royalejának, akkor a csalók száma is igen lecsökkenne.

 

A játékosok ebben az esetben arra gondoltak, hogy a CS:GO Prime verziója milyen szuper megoldás, és a címben említett játéknak is ezt az irányt kellene követni.

A CS egy 2012-ben megjelent játék amely ugyan teljes egészében minden funkciójával együtt is ingyenesen játszható, de ha rendelkezünk a prémium opcióval, akkor teljesen más játékosokkal dob össze a rendszer. Mi magunk is csak olyan playerekkel kerülünk majd egy „légtérbe”, akik már szintén rendelkeznek ezzel.

Saját tapasztalatom szerint is igazán remek élmény a CS:GO  Prime és sokkal gyorsabban is fejlődik itt az ember, hiszen rendesen arcon nyomott a különbség amikor oda kerültem. Mindenki sokkal jobban játszott és a játékélmény is sokkal jobb volt. Persze, még itt is vannak csalók, de a Warzonehoz képest elenyésző.

A közösség mindenféleképp úgy gondolja, hogy nagyon érdemes lenne a népszerű játéknak is bevezetni valami hasonlót, hiszen biztos, hogy rengetegen fizetnének is akár azért, hogy ne szenvedjenek tovább a csalók miatt.

Ti fizetnétek egy ilyen szolgáltatásért? Mennyi lenne a maximum összeg amit áldoznátok erre?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×