Bemutatunk két olyan trükköt, amit alkalmazva akár te is könnyen kicselezheted a kempereket a Call of Duty: Warzone-ban.

Miközben a játékosok egy jelentős része utálja a kempereket, imádnak olyan videókat nézni, amikor a kemperek megszívják. Most két olyan Reddit videót mutatunk be, melyben nem csak hogy ügyesen megkerülték a kempereket, de az itt látott trükköket akár mi is alkalmazhatjuk ellenük. Bármennyire is furcsa, néha az ilyen akciókból lehet a legtöbbet tanulni. Bízunk benne, hogy így

te is a Gulagba küldhetsz néhány Warzone kempert.

Quarry

Miközben vannak játékosok, akik agresszív játékot űznek, persze vannak olyanok is, akik inkább kivárnak és váratlanul, lesből támadnak. Miközben sokan utálják a kempereket, nagyon jó látni, amikor valaki trükköt mutat ellenük.

Első videónkban máris Quarry vidékére, azon belül az egyik gyárépületbe kalandozunk. Főhősünk hkhu1, aki nem csak észrevette a kempereket, de talált módot arra, hogy megkerülje őket. A trükk talán segítség lehet azoknak, akik ebben az épületben hasonló helyzetbe kerülnek.

How to push Quarry campers..
byu/hkhu1 inCODWarzone

 

Miközben ez a trükk valóban csak ebben az épületben használható, létezik egy másik is, mely már a legtöbb Verdansk épület esetében használható. Az alábbi videó éppen ezért igen népszerű lett a közösség körében. Tomvr13 egy beton előtetőre mászik fel, onnan pedig könnyen be tud jutni az ablakon. Mivel ez a fajta épület gyakori, a trükk jól használható éles helyzetekben a kemperek ellen. Nem is igazán számítanak a kemperek arra, hogy valaki onnan érkezik majd.

Tried the trick on the office building, worked out perfectly
byu/tomvr13 inCODWarzone

 

Utóbbi trükköt egyre többen használják, szóval nem árt óvatosnak lenni. Természetesen nem csak ez a két lehetőség létezik arra, hogy ügyesen elkapjuk a kempelő játékosokat. Biztosak vagyunk benne, hogy közületek is van olyan, aki kicselezte már őket.

Ha egy mód van rá, oszd meg velünk: te hogyan küldted Gulagba a kempereket?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×