Bemutatunk két olyan trükköt, amit alkalmazva akár te is könnyen kicselezheted a kempereket a Call of Duty: Warzone-ban.

Miközben a játékosok egy jelentős része utálja a kempereket, imádnak olyan videókat nézni, amikor a kemperek megszívják. Most két olyan Reddit videót mutatunk be, melyben nem csak hogy ügyesen megkerülték a kempereket, de az itt látott trükköket akár mi is alkalmazhatjuk ellenük. Bármennyire is furcsa, néha az ilyen akciókból lehet a legtöbbet tanulni. Bízunk benne, hogy így

te is a Gulagba küldhetsz néhány Warzone kempert.

Quarry

Miközben vannak játékosok, akik agresszív játékot űznek, persze vannak olyanok is, akik inkább kivárnak és váratlanul, lesből támadnak. Miközben sokan utálják a kempereket, nagyon jó látni, amikor valaki trükköt mutat ellenük.

Első videónkban máris Quarry vidékére, azon belül az egyik gyárépületbe kalandozunk. Főhősünk hkhu1, aki nem csak észrevette a kempereket, de talált módot arra, hogy megkerülje őket. A trükk talán segítség lehet azoknak, akik ebben az épületben hasonló helyzetbe kerülnek.

How to push Quarry campers.. from CODWarzone

 

Miközben ez a trükk valóban csak ebben az épületben használható, létezik egy másik is, mely már a legtöbb Verdansk épület esetében használható. Az alábbi videó éppen ezért igen népszerű lett a közösség körében. Tomvr13 egy beton előtetőre mászik fel, onnan pedig könnyen be tud jutni az ablakon. Mivel ez a fajta épület gyakori, a trükk jól használható éles helyzetekben a kemperek ellen. Nem is igazán számítanak a kemperek arra, hogy valaki onnan érkezik majd.

Tried the trick on the office building, worked out perfectly from CODWarzone

 

Utóbbi trükköt egyre többen használják, szóval nem árt óvatosnak lenni. Természetesen nem csak ez a két lehetőség létezik arra, hogy ügyesen elkapjuk a kempelő játékosokat. Biztosak vagyunk benne, hogy közületek is van olyan, aki kicselezte már őket.

Ha egy mód van rá, oszd meg velünk: te hogyan küldted Gulagba a kempereket?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×