A Rockstar Games friss álláshirdetése miatt a rajongók abban bíznak, hogy talán úton van a GTA 6 bejelentés és előzetes.

A Rockstar Games  az utóbbi időben több rejtett üzenettel és utalással lepte meg a GTA Online játékosokat, melyek kapcsán persze rögtön elindultak a GTA 6-ra vonatkozó találgatások. Talán mondanunk sem kell, hogy a hype továbbra is növekszik, a Twitteren pedig egyre felkapottabb téma a GTA 6.

Sokan úgy gondolják: már készül a GTA 6 előzetese.

A GTA 6-nak elvileg női főszereplője lesz

Bár a cég még mindig nem jelentett be hivatalosan semmi, a rajongók folyamatosan figyelnek, hátha elcsípnek valamilyen fontos infót. Ezt történt most is, hiszen a Rockstar friss álláshirdetésében érdekes dolgot találtak. Abban semmi meglepő nincs, hogy a Rockstar Cinematic Gameplay Capture Artist munkakörbe keres kollégát, ám a munkaköri leírás annál inkább érdekes lett rajongóknak.

„A feladatok közé tartozik játékokból felvételek készítése, online és tévés kampányokban történő felhasználáshoz” – olvasható a hirdetésben. Egyértelmű, hogy egy előzetes készítése a cél.

A Gameplay Capture csapat a videószerkesztő és a trailer-készítő csapatunkkal együtt dolgozik, hogy kiváló bemutatókat készítsen, kizárólag in-game felvételek felhasználásával.”

Természetesen ez a feladat és előzetes a Rockstar bármelyik játékára vonatkozhat, legyen az a GTA Online vagy a Red Dead Redemption. Teljesen megalapozott a feltételezés, hogy az ehhez szükséges online bemutatókhoz, például frissítések esetében, szükség van a munkaerőre.

Ugyanakkor azok, akik már tűkön ülve várják a GTA 6 bejelentését, persze úgy gondolják: ez annak jele, hogy végre úton van a GTA 6.

Erre persze semmilyen garancia nincs. Amit tudunk, hogy a GTA Online megjelenik a következő generációs konzolokra, mostanában pedig az a hír járja, hogy korábba GTA címek remake verziói készülnek. Sokak szerint mindez persze nem zárja ki a GTA 6 munkálatait.

Az igaz rajongók a kevés információ ellenére nagyon bíznak és remélnek. Nagyon érdekes, hogy miközben nem tudjuk, mit hoz a jövő, a GTA 6 körüli felhajtás és hype elképesztő méreteket ölt. Amikor a Rockstar végre bejelenti majd a játékot, elképzelni sem merem, mi lesz a reakció.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×