A „The Match Lab” koreai esport cég elindította legújabb LoL training weboldalát, amely a CheckT nevet kapta.

A TML legújabb training weboldala végre hivatalosan is elindult a hónapban. A jelenlegi állapot még béta verzió, ezért vannak olyan funkciók, amelyek majd csak később lesznek elérhetőek. A cég kiadványa szerint

az oldal célja az, hogy mélyreható adatokat szolgáltasson a játékosok statisztikáiról, mely segíti őket képességeik fejlesztésében.

 

Jó példa erre az, hogy a ranked meccsek adatainak gyűjtésével a CheckT megmutatja a játékosoknak, hogy mely képességeit szükséges dolgoztatnia a fejlődés érdekében. Az ingyenes szolgáltatással együtt a weboldal előfizetéses lehetőséget is készít, amely várhatóan 2021 első felében készül el. Az előfizetéses szolgáltatás részletesebb elemzéseket tartalmaz.

Sungchul ‘Matthew’ Byun a TML vezérigazgatója hozzátette: „A játékosok nem csak szórakozásból játszanak, hanem mindannyian arra vágynak, hogy elismerjék értékeiket. Az oldal egy gyakorlati képzési megoldás a játékosok álmainak megvalósításához, és ezzel arra törekszünk, hogy innovatív élményeket kínáljunk a játékélet számára.”

A weboldal ingyenes szolgáltatásai között szerepel például a Solo Search, ahol a játékosok a ranked játékokban produkált adataikat elemezhetik, és a VS Search, ahol a játékosok összehasonlíthatják magukat a különböző régiók játékosaival. Sőt, a Multi Search lehetővé teszi a csapatok számára is, hogy elemezzék a játékon belüli adataikat.

ITT kipróbálhatjátok Ti is az oldalt!

×