Források szerint már tudható, kik játsszák majd a videojáték-világ legismertebb karaktereit az HBO játékadaptációjában. Ismerősek lesznek.

A The Last of Us a PlayStation konzol egyik legismertebb és legnépszerűbb játékai közé sorolható, még akkor is, ha igen vegyes fogadtatása volt a második résznek. Nem véletlen, hogy az HBO és a Sony úgy döntött: élőszereplős sorozatot készít belőle.

A szereplőkről azonban eddig nem sokat lehetett tudni, így a rajongók rengeteg teóriát dolgoztak ki, illetve igyekeztek tippeket adni a készítőknek egy-egy karakterre. Nos, közben úgy tűnik, hogy Ellie és Joel szerepében ismerős arcok tündökölnek majd.

A Trónok harcából ismert Bella Ramsey lesz Ellie és a The Mandalorianból ismert Pedro Pascal lesz Joel a The Last of Us sorozatban.

Ahogy arról a THR beszámolt, a Trónok harcában Lyanna Mormontot játszó Bella Ramsey kapta meg Ellie szerepét. Bella egyébként egyre több felkérést kap különböző produkciókban, 2020-ban több filmben és sorozatban szerepelt. Ez azt jelenti, hogy a következő években a The Last of Us adaptáción kívül is sokat fogjuk még látni.

Nagyon kíváncsian várjuk, hogy Bella hogyan formálja majd meg Ellie szerepét, és hogyan fogadja majd őt a rajongóközösség. Ami Joelt illeti, nemrég a Deadline megerősítette, hogy a The Mandalorian sorozat sztárja, Pedro Pascal kapta meg Joel szerepét.

 

Azok, akik tudják, hogyan alakul néha a sorozatok helyzete, talán sejtik, hogy a szerepeket sem lehet biztosra venni. Egyik napról a másikra változhatnak a dolgok. Még az is előfordulhat, hogy sosem készül el a The Last of Us sorozat. Persze Bella és Pascal IMdb oldalán már szerepel a The Last of Us a listában.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×