Ismét egy izgalmas kollaborációt promótál az Epic Games.

A Fortnite jelenlegi szezonjában konkrét történetszálat nem igazán találhatunk. Egyedül abban lehetünk biztosak, hogy Agent Jonesy magabiztosan gyűjti össze a szigetre érkező fejvadászokat. Hol más játékból, hol pedig akár egy tévésorozatból teleportálja át őket a Fortnite szigetére.

 

Az ötödik szezonban megvásárolhattuk a PlayStation exkluzív God of War sorozatból ismerős Kratost, de a The Walking Dead rajongók sem maradtak üres kézzel. Pár nap múlva a DC nagyágyúja, Flash érkezik meg az in-game boltba. 

 

A kollaborációs skinek érkezését mindig egy-egy portál jelzi a pályán. Mely először csak egy szimpla fénycsóvából áll, majd a megfelelő fájl titkosításának feloldása után láthatjuk is a portál túloldalát némi hangaláfestéssel. 

Szerda délután a leakerek jelezték, hogy hamarosan érkezik a következő ilyen képződmény, a jelek alapján a TRON franchise-hoz lehet köze. Később a fentebb linkelt hangüzenet érkezése tovább erősítette ezt a teóriát. Reméljük hamarosan felfedi a pontos részleteket is az Epic Games!

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

 

×