A napokban érdemes lesz elindítani a PUBG-t, hiszen nem csak friss jutalmakat szerezhetünk a Lunar New Year esemény alatt, de még egy új játékmódot is kipróbálhatunk.

Több érdekes újítás is befutott a napokban a PUBG világába. Ahogy arról a napokban beszámoltunk, Dél-Koreában meglepnek minket egy holdújévi eseménnyel, hiszen ez az ünnep nagyon fontos Ázsiában. Persze nem lesz olyan nagy mértékű az esemény, mint a PUBG Mobile-ban, napi bejelentkezésekkel és játékkal érdekes skint és ládákat kapunk. Arról nem is beszélve, hogy most rövid ideig egy új játékmódban is szórakozhatunk.

Itt a Lunar New Year event és a Zone Tag nevű játékmód.

Zone Tag

Kezdjük az izgalmasabb újdonsággal, ami nem más, mint egy teljesen új játékmód. Ez nem a holdújév eseményhez kapcsolódik, hiszen a játékmód a  PUBG Labs-ban érhető el. Ez azt jelenti, hogy egy kísérleti játékmódról van szó, melyet tesztjelleggel most bárki kipróbálhat.

A Zone Tag csak néhány napig, február 15-ig játszható PC-n, tehát nincs sok idő.

Persze konzolokon is kipróbálható lesz, február 23. és március 1. között.

A Zone Tag lényege egyébként annyi, hogy egy energiagolyót kell felvennünk és védenünk. Amikor viszont felvesszük, akkor egy fényoszlop jelenik meg felettünk, ami folyamatosan jelzi, hogy hol vagyunk. Ez addig látszódik, amíg el nem veszik a golyót vagy le nem knockolnak. A kék kör középpontja egyébként mindig a golyó, így akinél van, az mindig biztonságban lesz. A Zone Tag Erangelen érhető el. A phase 6-ig megy így a játék, aztán a golyó eltűnik és minden a szokásos módon zajlik.

De miért akarnánk felvenni a golyót, ha azzal mindenki lát? A golyót birtokló csapat végtelen boostot kap, ami nagy előnyt jelent. Érdekes játékmód, egy próbát talán megér. Részletek erről a PUBG hivatalos oldalán.

Lunar New Year

 

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a holdújév esemény alatt érdemes lesz minden nap bejelentkezni a játékba. Már a bejelentkezés is Lucky pontot ér, ahogy a játék és pár egyéb tevékenység is. A pontokat aztán különböző ládákra és egyéb jutalmakra lehet beváltani, aminek a végén egy teljesen ázsiai, katonai skin rakható össze, egy győzelmi tánccal együtt.

A PUBG holdújév esemény február 10-től február 23-ig tart. Részletek a PUBG oldalán.

Te tolni fogod a PUBG-t a hétvégén?,

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×