Ismét számtalan csalót bannoltak a Warzone új rendszerének köszönhetően.

A múlt héten az Activision és a Raven Software közel 60 ezer fiókot bannolt a Call of Duty: Warzone csalások miatt. Úgy tűnik, hogy ez még semmi az összértékekhez képest, hiszen tegnap újabb accountok kerültek tiltásra. A pontos számokat még nem osztották meg a közösséggel, de legalább tényleg láthatjuk, hogy igenis tesznek erőfeszítéseket  a jobb játékélmény érdekében.

Nemrégiben jelezték, hogy bár eddig sem voltak érdektelenek a témában, de mostantól még nagyobb figyelemmel fordulnak a csalókkal kapcsolatos problémák felé, hiszen rengeteg játékost veszítettek a már-már játszhatatlan játék miatt. Hackerek és társaik szinte napi szinten özönlöttek – sajnos még egyelőre özönlenek is -, a játékba, de a gamerek hisznek abban, hogy ezúttal tényleg sikerülhet.

Természetesen ha reálisan belegondolunk, lehetetlen lenne az összes ilyen felhasználót eltávolítani a játékból, de ha azt látják, hogy folyamatosan problémákba ütköznek, egy idő után várhatóan majd úgyis elszáll a nagy kedvük és feladják a próbálkozásaikat. Ezzel talán majd az elpártolt játékosok is visszatérnek a rég szeretett játékukhoz.

Ti mit tapasztaltok? Érezhető már változás a csalók terén?

×