Végül csak beugrál minden platformra az ügyefogyott róka(?)!

Már a 90-es évek előtt is tudvalevő volt, hogy nincs konzol valamirevaló platformer nélkül. A Sony látván, hogy a Nintendonak ott van az olasz vízvezetékszerelő Mario, a SEGA-nak pedig a hiperaktív kék süni Sonic – úgy döntött, hogy 96-ban életre hívja a egyszerű, de nagyszerű rókáját(wut?), Crash-t.

A bárgyú róka(?) exkluzivitása nagyjából a Naughty Dog munkájával véget is ért, utána már ment a közösködés, így a következő epizódok már minden arra alkalmas masinára megjelentek – kivéve a PC-t. Nekik ugyanis egészen a 2017-es N. Sane Trilogy-ig kellett várniuk, ami számomra teljesen érthetetlen, mivel valóban mindenre jelent már meg valamilyen Crash játék.

A tendencia viszont 2021-ben teljesen megváltozik, a fősodorbeli Crash Bandicoot 4 ugyanis még idén megjelenik PC-re is.

Pontos dátumot egyelőre nem osztottak meg a PC-s megjelenés kapcsán, de kevésbé lesz meglepő, hogy Activision cím gyanánt a Battle.neten érhetjük majd el. Mindemellett a Nintendo Switch tulajok sem maradnak ki a mókából, a hibrid konzolra a nex-gen kiadásokkal együtt érkezik majd március 12-én, utóbbiak esetében pedig garantált a sóvárgott 4K 60FPS.

A legjobb hír pedig a végére jutott: ha már megvan a játék PS4-en vagy Xbox One-on, akkor teljesen ingyen frissül majd az új gépeken, sőt, még a mentéseink is velünk cuccolnak át a következő generációra.

WUT?: jó poén, de Crash valójában nem is róka (pedig sokan azt hiszik), hanem egy nálunk alig ismert erszényes, kapaszkodj meg erősen: bandikut.

 

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×