Elég para jelentet játszódott le a szexi streamer adásában, de sokan kételkednek benne.

Ha az ember tartalomgyártásra, videózásra és/vagy streamelésre adja a fejét, bizony számolnia kell azzal, hogy egy idő után lesznek olyan rajongók, akik már-már megszállott módon adják az ember tudtára imádatukat. Ez nyilván elég széles spektrumon tud mozogni, a legdurvább szeglete viszont bőven kimerítheti a zaklatás fogalmát. A legnagyobb veszélynek hölgytársaink vannak kitéve, mivel némely férfi zaklatónál fennállhat a tettlegességig fajuló abúzus is.

Nagyjából hasonló történt az egyik, nos, szexi streamerrel, AZRA-val is, akit egyik élő adása során az ablakából kukkoltak hosszú másodpercekig.

Mindezt ő maga egyébként nem is vette észre, a történtekre nézői hívták fel a figyelmét, akik azonnal elárasztották őt az aggódó kommentjeikkel. A történet viszont ezután vált még különösebbé, AZRA ugyanis – miután átküldték neki az adásból a képet – azonnal posztolta is azt Twitteren, sőt, biztos, ami biztos alapon belinkelte alá a Twitch csatornáját is.

A komment szekció természetes módon tele lett aggódó hozzászólásokkal, de akadnak jószerivel olyanok is, akik az egészet egy színjátéknak vélik. Utóbbiak szerint ugyanis az egészet AZRA rendezte meg, hogy ezzel generáljon magának hírverést, a stream közben pedig valójában nem egy veszélyes zaklatót, hanem az egyik barátját láthatjuk.

Mivel a videós VOD-ja csak az előfizetők számára elérhető, a konkrét jelenetet sajnos nem tudjuk linkelni, mindenesetre az lenne a legmegnyugtatóbb, ha kiderülne, hogy tényleg csak megrendezett volt az egész (bár akkor komoly etikai problémákat vetne fel az ügy, sőt, a ban sem lenne emiatt elképzelhetetlen). Ellenkező esetben ugyanis AZRA valóban veszélyben van…

FONTOS, hogyha TE vagy a környezetedben bárki ilyet tapasztalna, akkor azonnal hívd a rendőrséget, kérj segítséget!

Borítókép: AZRA/Twitter

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×