Íme a türelem, az elszántság és az aprólékos munka eredménye.

Mostanság egyre gyakrabban láthatunk olyan rajongói tartalmakat, ahol a készítő különböző játékok együttes felhasználásával kreál valami újat, azaz két (vagy akár több) játék összeolvasztására élezi ki produktumát. Az efféle szárnypróbálgatásoknak nagy teret ad a Reddit – mai főhősünk is ott mutatta be munkája gyümölcsét, Mirage újragondolt verzióját.

I made mirage on minecraft! Do you like it?
byu/saultj_ inGlobalOffensive

Saultj Minecraftban épített fel egy pályát, amihez a Counter-Strike: Global Offensive egyik legnépszerűbb mapját, Mirage-t vette alapul. A hasonlóság kísérteties, kreációja részletekbe menő, alaposan kidolgozott. Azzal biztosan nem lehet vádolni a készítőt, hogy ne fektetett volna elég időt és energiát a pályába.

Nem véletlen, hogy a tegnap este közzétett tartalom már több, mint 8000 upvote-nál jár!

Érdekesség, hogy az elmúlt időben számos tartalom kötődött a Mirage nevű pályához: láthattunk már korábban teljes renoválást és Cyberpunk 2077-es adaptációt, de nemrégiben egy ráncfelvarráson átesett változatról is beszámoltunk.

Minden remake nagyon ötletesre sikerült és ismerve az emberi alkotókészség határtalanságát, látni fogunk még ennél vadabb és komplexebb koncepciókat is. Neked melyik Mirage tetszik a legjobban?

 

 

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×