A GTA hírekre éhes rajongók talán hamarosan kapnak némi infót a franchise jövőjével kapcsolatban. Legalábbis reméljük.

Gondolom már mindenki jól tudja, hogy a GTA 6 megjelenésével kapcsolatos híreket nem árt fenntartásokkal kezelni. Az utóbbi években rengeteg biztosnak hitt szivárgás és pletyka jelent meg, ám ezek egyike sem bizonyult igaznak vagy biztosnak. Mégis, a rajongók igyekeznek minél többet megtudni arról, hogy mit is hoz a jövő, így folyamatosan kutakodnak. A Rockstar közben persze nem jelentett be még semmit, de ez nem jelenti azt, hogy mindenki türelmesen várna.

A Redditen például évek óta gyűjtik az jeleket a rajongók, melyek mind arra utalnak, hogy a GTA 6 hamarosan érkezik, illetve hogy a történet visszatér Vice City-be. Van aki úgy véli, hogy nem csak a GTA 6 készül, de

a Vice City Remake is, a GTA 3 és San Andreas felújított változatával együtt.

Bizonyítékok

Természetesen ez a pletyka nem lehet újdonság azoknak, akik követik a GTA híreket, ám nyilván bizonyítékok is mutatnak erre. Még augusztusban a Vector Hold tett közzé Twitter bejegyzést arról, hogy a GTA valószínűleg Miamiban játszódik majd, mivel a Rockstar állítólag Synthwave eladókkal dolgozik a játék rádióállomásai számára. A 2000-es évek elején sok Synthwave előadót inspirált a Vice City.

Mivel a zene az egyik utolsó dolog, amit a fejlesztés során hozzáadnak a játékokhoz, sokan úgy vélik, hogy igen közel járhat a Rockstar valamilyen bejelentéshez. Ha a GTA 6 még messze is van, talán valamilyen más remake verziót tényleg kapunk.

Ha ez nem lenne elég, a Red Dead Redemption 2 kódjában adatbányászok rábukkantak modern fegyverek fájljaira, olyanokéra, melyek sem a GTA 5-ben, sem a GTA Online-ban nem kaptak helyet.

A Vice City-be való visszatérésről szóló pletykák egy ideje a levegőben vannak, különösen azóta, hogy a játékosok friss helyszíneket kaptak a GTA Online-ba, ami szintén tele van utalásokkal. Mivel a GTA Online hamarosan elérhető lesz Xbox Series X-en és PS5-ön, sok rajongó reméli, hogy akkor valamilyen nagy bejelentés is érkezik.

A Vice City Remake vagy Remaster például épp elég lenne ahhoz, hogy még legyen elég türelmünk a GTA 6-ig.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×