Biztosra akarnak menni a VCT előtt?

Tegnap este kezdett el terjedni a hír Twitteren, hogy a Valorant anti-cheatje megfogott egy egész magas rankon álló játékost egy sima ranked meccs közben. Nem is kellett sokat várni a megerősítésre, a török valesports_tr hamar jelentkezett a részletekkel.

nisay valorant pro cheater banned vst

A Valorant Vanguard névre hallgató anti-cheatje bejelzett Yasin ‘Nisay’ Gök egyik meccsén és a fejlesztők instant 12 hónapos kitiltásban részesítették a hivatalos a cég által rendezett eseményekről. Ez azért is sajnálatos, hiszen épp most kezdődik European Valorant Champions Tour versenysorozat, melyen természetesen a játékos is részt vett volna.

Beşiktaş Esports nisay valorant ban pro champions tour

A játékos organizációja, a Beşiktaş Esports is egyből reagált a vádakra, azonnali hatállyal kirúgták a csapatból Nisay-t. Bármikor sajnálatos dolog a csalás, de így a VCT előtt különösen nehéz dolga lesz a csapatnak, ha kimagasló eredményt szeretnének elérni a tornán.

Nisay CS:GO-ból nyergelt át Valorantba, egy ideig vezette az EU ranglistát is, de úgy tűnik nem tartott sokáig a menetelése. Twitter üzenetei alapján még mindig ártatlannak vallja magát és az elkövetkezendő hetekben további válaszokat vár a Riot Games-től a helyzet tisztázására. A cégnek eléggé kellemetlen lenne, ha téves kitiltásról lenne szó, kíváncsian várjuk mi lesz az ügy vége.

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×