Rengeteg új kozmetikai tartalmat húzhatunk be.

Csütörtök este érkezett meg az Apex Legends legújabb eseményének, a Apex Legends Season 8 Anniversary Collectionnek a bemutatója. A játék két éves „születésnapját” ünnepelhetjük majd meg, nézzük is mit érdemes tudni a február 9-én elrajtoló eventről.

Apex Legends Anniversary skinek

Természetesen a kozmetikai tartalmakon lesz majd a hangsúly ezúttal is. A Respawn elmondása alapján 24 közösségkedvenc tárgy tér majd vissza, arany-vörös színkombinációval felvértezve. Ha korábban lemaradtál ezekről, most ismét itt a lehetőség beszerezni őket.

Revenant Blood Ritual Legendary

Revenant Collection Event Skins

Gibraltar Golden God Legendary

Gibraltar Collection event skins

Wraith Hellcat Legendary

Wraith collection event skin

Bangalore Fire with Fire

Bangalore collection event skin

Wattson Rocket Scientist

Wattson Collection event skin

Loba Red Handed

Loba collection event skin

Anniversary Collection Event Heirloom

Az eddigi eventektől eltérően nem érkezik új Heirloom, ám a 24 elemes kollekciót kigyűjtve 150 Heirloom Shard üti majd a markunkat. Az így szerzett Shardok segítségével be is szerezhetünk kapásból egy Heirloom tárgyat a Store fül alatt.

Heirloom Collection event

Apex Anniversary csomagok

A Store-ban találhatjuk majd meg az átszínezett skineket és csomagokat, Apex Packokat, illetve a Paradigm Shifter R-99 skin is visszatér majd az in-game boltba.

Anniversary Bundles

Anniversary Prize jutalmak

Anniversary Event Prize track

A játékosok a küldetések teljesítésével 22 kifarmolható tárgyat tudnak majd megszerezni, két Event Pack és tíz Apex Pack a jutalmak részét képezi majd. Az biztos, hogy a Respawn rendesen kitett magáért ezúttal is, rengeteg pozitív visszajelzést lehetett már olvasni az első órákban is. Ti várjátok az új eseményt?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×