Az IKEA és az Asus ROG végül hivatalosan is bejelentette a kollaborációban készült gamer bútor és kiegészítő kollekcióját.

Nem is olyan rég írtunk arról, hogy Kínában kiszivárgott néhány kép azon bútorokról és kiegészítőkről, melyeket az IKEA és az Asus ROG tervez piacra dobni. Nem is olyan rég megtörtént a hivatalos bejelentés, amivel együtt természetesen létrejött az IKEA weboldalán a gamer szekció is.

Az IKEA X Asus ROG gamer bútorok először Kínában jelentek meg, ahol már elérhetők.

Az egyik legérdekesebb és egyben legdrágább termék a UPPSPEL gamer asztal, aminek magassága motorikusan állítható. Ez lehetővé teszi, hogy beállítsuk az optimális magasságot. Ennek ára nagyjából 180 ezer forint.

Valamivel olcsóbb persze a hagyományosabb HUVUDSPELARE / ADILS játékasztal. Ennek ára nagyjából 10 ezer forint.

Hogy olcsóbb termékeket is említsünk, ott vannak a pár ezer forintos állványok, melyek az asztalra illeszthetők. Ezek közül kiemelkedik persze az IKEA gamer párna.

Aztán ott vannak a különböző gamer székek, melyek egyéként igen kedvező árazást kaptak, legalábbis az igazán ismert és márkás gamer székekhez képest. A MATCHSPEL például nagyjából 45 ezer forintba kerül.

Ha kíváncsi vagy az összes gamer bútorra és kiegészítőre, látogasd meg az IKEA oldalát.

Ha minden igaz, az IKEA X Asus ROG gamer kollekció termékei idén októberben jelennek meg az IKEA üzleteiben világszerte.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×