Andrew Wilson, az EA vezérigazgatója megerősítette, hogy a vállalat hamarosan még több infót oszt meg a sorozat következő epizódjáról.

Régóta várjuk már a pontos infókat a Battlefield 6-ról, és most végre érkezett pár hivatalos bejelentés. Az EA nemrég megerősítette, hogy a DICE nagyon jól halad a sorozat következő részével, így idén tavasszal már számíthatunk a bejelentésre is. A régóta pletykált megjelenési időszak is megerősítésre került, ami szerint

2021 karácsonyi időszakában érkezik a Battlefield 6.

Illusztráció

„A következő Battlefieldben visszatérünk az all-out warfare stílushoz” – mondta Andrew Wilson, az EA vezérigazgatója. „A játék teljes mértékben kihasználja a következő generációs platformok erejét, hogy hatalmas, magával ragadó csatákat keltsen életre, minden eddiginél több játékossal és nagyobb pályákkal.”

Ez valószínűleg azt jelenti, hogy a játékban egyszerre jóval több mint 64 játékos vehet részt, ami a Battlefield V jelenlegi korlátja. Ennél is fontosabb, hogy megerősítést nyert, hogy a sorozat visszatér a all-out warfare élményhez, amit a Battlefield 4-ben tapasztalhattunk. Ez különösen a rombolható környezetre lehet igaz, amivel tényleg egy háborúban érezhetjük magunkat.

„A soha nem látott méretű mapokon a Battlefield következő része minden olyan pusztítást, játékosszámot, járművet és fegyvertípust lehetővé tesz, amelyről a franchise ismert. Ezt viszont egy új szintre emeljük. Tavasszal leleplezzük a játékot, meghatározó Battlefield élményt nyújtva 2021-ben” – tette hozzá.

Illusztráció

Blake Jorgensen, az EA pénzügyi igazgatója azt is megerősítette, hogy a DICE jobban halad a projekttel, mint arra számítatottak. Úgy tűnik, szép lassan megerősítést nyerhetnek azok a pletykák is, miszerint több mint 128 játékos harcolhat egymás ellen, miközben persze a klasszikus 32 v 32 játékmód is megmarad.

Arról is lehetett hallani korábban, hogy a Battlefield 6 sokat merít a közönségkedvenc Battlefield 3-ból. A bennfentes Tom Henderson többször is utalt erre. Sokan úgy gondolják, hogy a Battlefield 6 terepe ezúttal a modern hadviselés lesz, mások azt is felvetették, hogy egy kitalált harmadik világháborúban játszódik majd.

Talán nem kell sokáig várni, hiszen lassan itt a tavasz, és mindent megtudhatunk a legújabb Battlefield játékról. Te már várod?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×