Ez mellett az eredeti PlayStation 5 is csak egy apróságnak tűnik.

Ha időnk, de inkább lelkierőnk bírja, akkor megannyi furcsasággal találkozhatunk Youtube szerte, és most nem a prank vagy a fail videókra gondolok. Egy videósnak például az a fő profilja, hogy teljesen random dolgokat ver szét, míg egy másik azt teszteli, hogy egy ipari zúzógép miként bánik el teszem azt egy PlayStation 5-tel, a beöltözős gügyögős Jégvarázs Elza ‘szívecske’ Pókember csatornákról pedig már ne is beszéljünk.

Persze találni ezeknél jóval szélsőségesebb figurákat is, én azért valahol a fentiek mentén húzom meg a saját tűrő és felfogóképességem határát. Ezért is jó néha olyan kreatív youtubereket látni, akik a szórakozás oltárán nem restek egy kis kreativitással áldozni.

Ilyen videós ZHC is, aki megépítette a világ legnagyobb konzolját, a tökéletesen működőképes, 3 méteres PlayStation 5-öt.

A méretes konzol mellé „természetesen” készült egy teljesen és szinte hiánytalanul működő óriás kontroller is, ami az emberekét nem, de a hegyi trollok, esetleg Hagrid játékát jócskán megkönnyíti. Nem is volt egy olcsó mulatság, ZHC elmondása szerint 70.000 dollárba, mintegy 20 millió forintba és 100 munkaórába került összehozni ezt a csodát, ami azonnal be is került a Guiness Rekordok közé.

A videójában azonban van egy csavar, a csapatával ugyanis versenyre keltek, aminek célja a konzol két oldalsó fedlapjának kidekorálása és különböző kihívások teljesítése. Ha ő nyer, akkor szegényebb gyermekek között szétosztanak pár PS5 konzolt, ha viszont veszít, akkor a 3 méteres szörnyetegnek keresnek új gazdát a közönség soraiból.

 

A videós csatornájára egyébként érdemes lehet felnézni, mivel nem ez az egyetlen túlméretezett kütyü, amit pályafutása során elkészített.

Nálad lenne helye a 3 méteres Góliát PlayStation 5-nek?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×