Ha minden igaz, a következő Asus ROG Phone 5 (szándékosan nem 4), két akkumulátorral rendelkezik majd.

Nem is olyan rég számoltunk be arról, hogy pletykák szerint hamarosan megindult az Asus ROG következő gamer mobiljának kampánya. Akkor még Asus ROG 4-ről beszéltünk, hiszen a korábbi verzió a 3-mas volt. Igen ám, de Kínában még ma is igen komoly babonák övezik a négyes számot.

Kiszivárgott kép: @stufflistings/Twitter

A „négy” (四) és a „halál” (死) szavak kiejtése mandarinul és kantoniul is nagyon hasonlít egymásra. Ez sok helyen gondot okoz, így a négyes szám használatát igyekeznek kerülni. Az Asus ROG 5 ezért kapta az 5-ös sorszámot, amit az eddigi hírek szerint valamikor március vége és április eleje között mutat be a cég. Egy korábbi szivárgás alapján a telefon az alábbi specifikációkkal rendelkezik:

A még be nem mutatott készülékről most a kínai hírközlései hatóság szolgált újabb információval. A fontosabb specifikációk mellett az is kiderül, hogy a telefon 6000 mAh akkumulátor-csomagot kap, ami pontosan két 3000 mAh-es akkut jelent. Ezeket 65W-os gyorstöltővel lehet feltölteni.

Emellé egy kép is érkezett a telefonról:

Ahogy a képen is látszik a telefont hátoldalán 3 kamera látható, melynek legerősebb tagja 64 megapixeles szenzort takar. Valószínűleg a hátoldalon látható másodlagos kijelző miatt is szükség volt két külön akkumulátorra.

Az eddigi információk szerint a 6,78 colos AMOLED panel 144 Hz-es képfrissítéssel rendelkezik majd. Ez már csak azért is fontos, mert az Asus ROG 5-öt a világ legjobb gamer telefonjának szánják. Ez ott dől el, hogy hogyan teljesít majd ezen a téren.

A borítókép illusztráció.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×