Biztos, hogy ezekkel a fegyvertartozékokkal a legtöbbet hozod majd ki a fegyveredből az Apexben.

Az Apex Legends számos erős alapfegyverrel rendelkezik, de az attachmentek döntő fontosságúak a közép- és a késői játék sikere szempontjából. Bár a játékban rengeteg tartozék érhető el, egyes darabok jobban kiemelkednek, mint mások.

 

Lássuk a legjobbakat:

Quickdraw Holster

A RE-45-re és a Wingmanre ez az attachment a tökéletes választás – legalábbis egy gyors iramú játékhoz. Növeli a fegyverek újratöltési sebességét, az ADS sebességet és a legfontosabb: a hipfire pontosságot.

Turbocharger

Mint a neve is mutatja, ez a tartozék segít az energiafegyverek sokkal gyorsabb töltésében, hogy a lehető leghamarabb bombázzuk szét az enemyt a maximális sebzéssel. Ettől majd megolvadnak, mint viasz a házi tűzben… A játék minden szakaszában hatalmas segítségünkre lesz.

1X HCOG „Classic”

A nyitott tetejű kialakítás és a pont segít abban, hogy a lehető legpontosabb célzást kapjuk a játékban -legalábbis ami a közepes hatótávot illeti. Ami nagyon fontos: nem ad plusz visszarúgást a fegyvernek. Különösen hasznos a Wingman és az R-99 esetében.

Purple Extended Light Mag

A fast rate-of-fire fegyverek esetében a kibővített tárak mindig hatalmas pluszt jelentenek. A Purple Extended Light Mag segítségével például az R-99-ből igazi szörnyeteg lesz. A hatalmas tár mellett az újratöltési idő is lerövidül.

Purple Shotgun Bolt

Ehhez nincs túl sok hozzáfűznivaló, tudjuk, hogy a shotgunok mindig az Apex egyik legerősebb fegyverei lesznek. Ez az attachment jótékony módon megnöveli a tüzelés sebességét, ezzel egy igazi halálosztót a kezünkbe adva.

3X HCOG „Ranger”

Ha már szó esett a középtávról az előbbiekben, természetesen ne hagyjuk ki a snipereket sem. A 3X HCOG „Ranger” nagyban megkönnyíti a gyorsan mozgó, távoli célpontok nyomon követését.

Szerinted melyik a leghasznosabb tartozék a játékban? 
https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/apexhunkozosseg/

×