Sajnos Magyarországon még nincs ilyen, de nehéz elképzelni, hogy ne lenne sikere.

Brazíliában érthetetlen módon valami különösen felfokozott rajongás övezi a szupergyors kék sündisznót, Sonicot. Az utóbbi években például számos városban rendeztek Sonic témájú közösségi futóversenyeket, de a 90-es években külön TV-s vetélkedője is volt, sőt, még a híres-neves Riói-karneválon is előfordult, hogy pár ezren a SEGA kabalaállatkájának öltöztek.

A rajongás talán 2021-ben hághat a tetőfokára, mivel a világ leghíresebb sünije idén tölti a 30. életévét.

Ennek örömére – első ünneplőként – az egyik brazil plázában (Vila Vella bevásárló központban) felépítették a világ első Sonic tematikájú játszóterét, ami pár napja meg is nyitotta a kapuit. Azt egyelőre nem tudni, hogy rendelkeznek-e a megfelelő licenszekkel, mindenesetre egészen kreatív módon alakították ki a teret, ami főként az ikonikus pályát, a Green Hill Zone-t idézi.

A játszóteret részletesen bemutató videós,  külön kiemeli, hogy nem csak gyerekek, de bizonyos játékokon kívül még felnőttek is szórakozhatnak a pályán – igaz, elég nehéz elképzelni, hogy egy magaméhoz hasonló testfelépítésű jóllakott apuka áttigrisbukfencezik a gyűrűkön, majd rohan a spirálcsúszda tetejére jól beszorulni oda.

Jó-jó, azért tényleg remek mókának tűnik!

 

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

 

×