A frissítés változásait figyelembe véve elhoztunk nektek 5 junglert, akik meglepően jók lehetnek a feladatra.

A jungler az egyik legnehezebben megtanulható poszt a játékban. Mindig tisztában kell lennünk azzal, mi történik a teljes térkép körül, és folyamatosan ellenőrizni a laneket. Ezen felül maga a farmolás sem egyszerű, hiszen sokszor számíthatunk az enemy jungler nem épp kellemes társaságára.

 

Azonban egy kis segítség gyanánt, íme az az 5 bajnok, aki a hasznodra lehet:

Taliyah

Taliyah mostanában nagy figyelmet kap a profi játékban, és jó okkal. Bár a dzsungelben egyértelműen lassúbb, mint társai, ezt a mobilitással pótolja. Taliyah passzívja és Weaver’S Wallja által egyszerű a térképen való áthaladás. Ráadásul az olyan képességei, mint a Seismic Shove (W) és az Unraveled Earth (E), megkönnyítik számára az ellenfelek elkapását is.

Udyr

Udyr végülis nerfet kap a 11.3-as javításban. A Phoenix Stance (R) valamivel kevesebb sebzése azonban nem fogja megállítani ezt a bajnokot. Továbbra is gyorsan farmol a többiekhez képest, köszönhetően a Bear Stance (E) és a Tiger Stance (Q) képességeinek.

Pantheon

Pantheon olyan, mint egy jó svájci bicska. Alapvetően bármilyen szerepre hatákony lehet, – kivéve az AD Carry-t. A következő frissítésnek köszönhetően junglerként most jobban tündököl, mint valaha. Comet Spearjét úgy alakítják át, hogy a cooldownja bár hosszabb, de sokkal nagyobb károkat okoz a szerencsétlenül járt ellenségének.

Karthus

Karthust gyakorlatilag nem érintette ez a javítás, ami azt jelenti, hogy ő továbbra is egy bombabiztos választás.  Meglepően gyorsan farmol Lay Waste (Q) és a Defile (E) képességeinek köszönhetően. A Wall of Pain (W) segíthet a gankekben is.

Nidalee

Nidalee egy olyan bajnok, akit a profi játékosok is gyakran előnyben részesítenek, ha a junglerekről van szó. Gyors a farm és még gyorsabb a mozgás, pláne ha átváltozik. Lándzsájával őrületes károkat képes okozni.

Neked ki a kedvenc bajnokod erre a feladatra? 

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×