A Tesla vezér jobban talán nem is köszönhette volna meg a rövidke Cyberpunk 2077 cameo szerepét.

Ha Elon Musk posztol egyet Twitteren valamilyen cégről, annak tőzsdei árfolyama garantáltan megugrik. Esetünkben most a CD Projekt Red tartozik nem kis hálával a világ leggazdagabb emberének, aki tulajdonképpen csak annyit talált viccesen mondani,

hogy az új Tesla még a Cyberpunk 2077-et is futtatja, majd gyorsan megdicsérte a játék enteriőr dizájnját is.

Musk fenti tweetje nem kevesebb mint 19%-os részvényárfolyam növekedést hozott össze a CDPR-nek, ilyen gyarapodást utoljára hat éve produkált a stúdió. A lengyeleknek nagy szükségük is volt a befolyásos rajongójuk segítségére, hiszen a Cyberpunk botrányos rajtja után a vállalat nemhogy brutális mértékű értékvesztést szenvedett el, de még a saját befektetőik is ellenük fordultak több csoportos per kíséretében, mondván őket is ugyanúgy átverték mint a játékosokat.

A stúdió még egyáltalán nem örülhet, hiszen hosszú az út még a rajongók bizalmának visszaszerzéséig, a perek elsimításáig, úgy pedig a játék kijavításáig. A megjelenés óta már több frissítés is érkezett (kisebb-nagyobb sikerrel), a Cyberpunk teljes gatyába rázása várhatóan még hónapokig el fog húzódni.

Musk pedig valóban nagyon odavan a CD Projekt Red-ért, ugyanis pontosan egy évvel ezelőtt tweetelt egy hasonlót, amikor is megkérdezte követőit, hogy szeretnének-e The Witcher 3-mat játszani a Teslában? SPOILER: szeretnének.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

×