Még mindig van, aki annyira unatkozik otthon, hogy elképesztő mennyiségű időt és energiát fektet a Minecraftba. Most egy parkot épít valaki.

A koronavírus-járvány és a rengeteg szabályozás miatt nem csak az egész videojáték-ipar lendült fel, de tulajdonképpen a Minecraft is egyre népszerűbb lett. Munkatársaink a Leet.hu-nál például nemrég élő adásban ölték meg a Ender Dragont. Közben persze nagyon sokan fektetnek rengeteg időt és energiát abba, hogy gigászi épületeket emeljenek a játékban.

Valaki most elkezdte megépíteni a Super Nintendo World világát a Minecraftban.

A Super Nintendo World a valóságban a japán Universal Studios egy tematikus szórakoztató parkja lesz, ami elvileg idén nyitja meg kapuit.

 

A park bármennyire is izgalmas, nem tudjuk meglátogatni, ám azok számára, akik nem akarnak kimaradni az élményből, Dippy22 tett egy szívességet. Az eredeti park alapján elkezdte megépítette az egészet a Minecraftban.

A projekt egyelőre nem teljes, hiszen csak most kezdődött el. Eddig a Super Nintendo World másának 5 százaléka készült el, de néhány képen már most láthatók egyes részei. Természetesen a valóságban a Super Nintendo World megnyitása a vírushelyzet miatt továbbra is kétséges. Ha máshogy nem, hamarosan legalább a Minecraftban megnézhetjük, milyen lesz.

Te szereted az ilyen Minecraft projekteket?

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×