Ha minden igaz, ez a játék egyesíti a The Division és a The Last of Us elemeit. Igazi túlélő MMO zombikkal és PVP móddal.

Megmondom őszintén, nagyon sok órát töltöttem el a The Division első részében, és mindig is örültem volna egy olyan kiegészítőnek, melyben zombikat lehet ölni. Annak ellenére, hogy a The Division 2-ben hamarosan lesz egy Resident Evil crossover, ez csak egy outfit formájában nyilvánul meg. Zombik tehát nem lesznek. Ám vágyálmaim talán megvalósulhatnak, egy teljesen más játék által. Ez a The Day Before.

A The Day Before egy lövöldözős túlélő játék, mely a The Last of US horrorelemeit és a The Division co-op és MMO mechanikáit egyesíti.

A fejlesztő Fntastic hivatalos leírása szerint a játék egy nyílt világú MMO-túlélő játék, ami egy halálos világjárvány utáni posztapokaliptikus Amerikában játszódik. A húsra éhes fertőzöttek és a túlélők harcolnak egymás ellen az élelemért, fegyverekért, autókért. Egyelőre nem ismert, hogy mekkora területet lehet majd bejárni.

„Egyedül ébredsz egy olyan világban, amit nem ismersz: válaszokat és erőforrásokat keresel a túléléshez” – mondják a játék előzetesében, ami láthatóan co-op és PvP elemeket is tartalmaz majd. Ráadásul itt is minden régi karácsonyi, téli időszakban játszódik, csakúgy mint a The Division esetében. A túlélést úgy kell egyébként elképzelni, mint a Division Survival módjában, ahol a környezet, a hideg szintén hatással van ránk. Enni, inni kell és meleg ruhát felvenni.

 

A játéknak már létrejött a Steam oldala, ám megjelenési dátum még nincs. Az viszont biztos, hogy az érdeklődésemet felkeltették.https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

×