Az Apex Legends 8. szezonja egy hihetetlenül erős fegyvert is hoz magával.

Az Apex Legends 8. szezonja számos változást hoz magával, köztük egy briliáns új fegyvert is, amely a 30-30 Repeater nevet kapta. Ez egy lever-action rifle, amelyet arra terveztek, hogy kitöltse végre azt az űrt, amelyet a játékosok éreztek a nehézfegyvereket illetően.

Az új fegyver 6 töltényes lesz. A magasabb szintű tárakkal értelemszerűen ez a szám növekszik, az első szintűvel 8-ra míg a hármassal már egészen 12-re tornázható fel. A fegyvernek van egy charge barja is, amelynek helye attól függően változik, hogy Te mit állítottál be.

Ahogy az várható volt, minél tovább chargeoljuk a 30-30-at, az annál több kárt okoz.  Ha például csak félútig teljesül a töltés,  a találatai ennek megfelelően skálázódnak. A teljesen feltöltött fejlövések 100, testre pedig 57 sebzést okoznak. Eközben a charge nélküli testlövések 42, a fejlövések pedig 74 damaget okoznak.

Ha azt szeretnéd, hogy a 30-30 is a szokásos arzenálodhoz tartozzon, meg kell tanulnod, hogyan időzítsd a töltéseket.

A Repeater a gyorsaságát tekintve a G7 és a Longbow  közé esik. A G7 gyorsabb, de lövései kevesebb kárt okoznak, míg a Longbow lassabban lő, de több sebzést is okoz. Az új fegyvert némileg a töltési ideje lassítja, mely egészen sokáig tart.

Ha hagyjuk, hogy teljesen kiürüljön, eltart egy jó ideig a pótlás. Ám az új attachment, a négyes szintű tár segíthet ebben. Automatikus újratölti a fegyvert, amint legalább 5 másodpercre elrakjuk a fegyvert.

A 8. évad és ezzel együtt az új fegyver is, február 2-án érkezik.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

×