A TikTok táncokból már komoly bevétele volt eddig is a Fortnite Battle Royale-nak, ám a fejlesztők most kisebb időutazásra invitálnak minket.

Még középiskolás voltam, amikor PSY megfertőzte a világot a Gangnam Style című számával. Akkoriban minden klappolt körülötte, a klip, a fülbemászó dallamok, na meg a tánc. Utóbbi hatalmas mém lett az interneten, s olyan játékok is megörökítették, mint például a League of Legends.

Akkoriban még nem létezett az Epic Games nagy sikerű játéka, a Fortnite Battle Royale, így erről a trendről lemaradtak a fejlesztők. Pontosabban, csak azt hittük, hogy lemaradtak, ugyanis a jelek szerint hamarosan orvosolják ezt a kisebb malőrt.

A hivatalos koreai Fortnite Twitter egy rövid videóban mutatta be, hogy bizony már elkészült a Gangnam Style Emote a játékba, s már csak arra kell várni, hogy befusson az Item Shopba.

Az adatbányászok szerint félelmetes összegeket sem kell majd kicsengetnünk érte, ShiinaBR és Hypex úgy gondolja, hogy 500 V-Buckos árcédulával fog megjelenni.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×