A fejlesztők próbálják enyhíteni a lecsalt játékosok frusztrációját.

Szerencsére a Valorant fejlesztői az utóbbi napokban ismét aktivizálták magukat és több fontos változásról is tájékoztatták a játékosokat. Az egyik nagyszerű hír az volt, hogy az AFK játékosokat bizony most már rendesen bünteti a játék, nem kell meglepődni az egy órás kitiltásokon sem.

 

Szerencsére szerda délután a játék anti-cheatjéért felelős fejlesztők is jelentkeztek egy bejegyzéssel, melyben több hasznos információt is megkaptunk a védelemmel kapcsolatban.

First Strike Anti-Cheat

Kiemelték, hogy a hamarosan elstartoló First Strike versenyek indulói külön belső átvilágításon estek át, nem csak egy egyszerű Vanguard futtatásról beszélünk. Szerették volna, hogy minél „LAN közelibb” élmény legyen a játékosok és felhasználók számára, melynek szerves része a garantált csalásmentesség is.

Új fejlesztés

Pár érkező funkciót, algoritmust is lelepleztek. Ezentúl félhetnek azok a játékosok is, akik ugyan nem csaltak, de csaló felhasználóval egy party-ban keresték a meccseket. Akár szórakozásból, akár boost szolgáltatás céljából.

  • 90 napos kitiltást kapnak a fenti „szolgáltatást” igénybe vevő felhasználók.
  • Egy algoritmus megpróbálja azon játékosok rangjait újrakalibrálni akiket valamilyen formában érintett a csalás, enyhítve az így keletkezett frusztrációt.
  • Természetesen odafigyelnek folyamatosan a közösség javaslataira, hiszen a fejlesztők is tudják, hogy csalók sosem fogják feladni.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×