Nem minden eleme funkcionál még a jelenlegi Fortnite Battle Royale szigetnek. Három bunkerajtó is fellelhető, szerepük viszont még nincs.

Az Epic Games szereti húzni különféle Easter Eggekkel a játékosok agyát. Már az első sziget esetében is számtalan olyan részletről számolhattunk be, amiknek a szerepe csupán szezonokkal később tisztázódott. Ilyenek voltak például a bunkerek Wailing Woods-nál. Azt viszont biztos kevesen tudják, hogy az ezekre hajazó bunkerek a jelenlegi szigeten is megtalálhatók. Csak éppen egymástól jelentősen távol, három különféle területre elosztva.

Azt még nem tudni pontosan, hogy mit szeretne velük kezdeni a fejlesztőcsapat, ám az biztos, hogy nem véletlenül helyezték el a lejárókat a szigeten. Még ha nem is a napokban, de hónapokkal később szinte biztos, hogy szerepet kapnak majd a Fortnite Battle Royale történetében.

Az egyiket Holly Hedgestől délre, Slurpy Swamptól nyugatra érdemes keresni, a víz alatt. Sok mindent nem tudunk csinálni körülötte, ám a vízfelszín alatt jól látszik a lezárt nyílás.

A sziget egyik legkeletibb területén – térképen jelölve felül – megtalálható egy kis táborhely. A sátraktól nem messze pedig ott pihen a második bunkernyílás, természetesen szintén zárva.

Biztosan sokan meglátogatták már az Unremarkable Shack POI-t. A bódé viszont többet tud, mint azt elsőre gondolnánk. A harmadik nyílás lényegében alá van rejtve, ám még egyik játékos sem tudott átjutni az ajtaján.

Ha megnézzük a cikk elejére illesztett térképen, az említett pontok egy közel szabályos háromszöget rajzolnak ki. Ezeknek a középpontja a Zero Point, ami a sziget közepén található. Ilyen jellegű véletlen egybeeséssel kétlem, hogy lehet találkozni, így érdemes lesz a bunkerekre figyelni, ugyanis egy ponton kulcsszerepet fognak kapni.

https://leetgaming.com/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×