Annyira elszabadultak a csalók a Call of Duty: Warzone-ban, hogy a tartalomgyártók szép lassan elpártolnak a játéktól.

Annak ellenére, hogy az Activision nagyon büszke lehet a Call of Duty franchise sikerére, különösen a Warzone miatt, van egy dolog, ami minden játékos életét megnehezíti. Ez pedig akár a játék sírjának megásója is lehet. Az utóbbi időben ugyanis egyre kevésbé lehet kordában tartani a csalókat, köszönhetően annak, hogy mindig találnak módot arra, hogy visszatérjenek és folytassák a csalást. A játékban jelenleg nincs normális anti-cheat rendszer, ami miatt több tartalomgyártó már megunta a várakozást.

Mivel egyes nagy streamerek, youtuberek számára a Warzone jelenti a legnagyobb nézettséget, a megélhetésük is pengeélen táncol. Sok játékost megdöbbentett, amikor az egyik lekötelezett tartalomgyártó elárulta:

nem foglalkozik többet a Warzone-nal.

A Call of Duty: Warzone közösség tagjai számára a csalók jelenléte sajnos mára mindennapossá vált, az Activision törekvéseit pedig nem kevesen tartják elegendőnek. A streamerek, youtuberek, valamint a rajongók a csalások elleni intézkedések hiánya miatt azon gondolkoznak, hogy tovább állnak. Többek között az ismert CoD tartalomgyártó, Drift0r is ezen gondolkozik.

Nemrég egy Youtube videóban kifejtette, hogy a játék jelenlegi állapotában nem játszható, mivel hetek óta csalókkal találkozik, ráadásul minden halál rendkívül fájdalmas emiatt. Bár nagyon szereti a Warzone-t, nem hiszi, hogy a játékot érdemes játszani.

Drift0r azt is hozzátette, hogy szerinte sok Call of Duty: Warzone tartalomgyártó tervezi, hogy elhagyja a játékot. Több videóssal és streamerrel beszélt, és mindannyian készen állnak tovább állni a csalóprobléma miatt. Kifejtette, hogy valószínűleg amikor megjelenik egy új szórakoztató, csalóbiztos battle royale játék, a játékosok és alkotók valószínűleg azt választják majd.

Drift0r szerint ez egy süllyedő hajó.

 

Sok játékos érzi magát hasonlóan a rengeteg csaló miatt. A kérdés persze az, hogy ennek milyen hatása lesz a franchise jövőjére. Lehet, hogy hamarosan pont a csalások teszik tönkre a Warzone hatalmas sikerét.

Te is abbahagytad már a csalók miatt a játékot?

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×