Ha minden igaz, nem is egy, hanem három Grand Theft Auto játék felújított változatát kaphatjuk meg hamarosan, ha igaz a pletyka.

Biztos vagyok benne, hogy az évek során a játékosok számára már világos lett, hogy a Rockstar Games nem az a stúdió, mely sokat foglalkozik a korábbi játékok felújításával. Annak ellenére persze, hogy az utóbbi években számos fejlesztőcsapat hozta vissza régi klasszikusát új formában (remake vagy remastered). A Rockstar Games azonban nem igazán csatlakozott ehhez a kezdeményezéshez, pedig még ma is rengeteg GTA: San Andreas és Vice City rajongó van. A Rockstar inkább azzal foglalkozik, hogy újra és újra frissítse és kiadja a GTA 5-öt. Most azonban egyes pletykák szerint nem is egy, hanem három remaster is készülhet. Ha minden igaz,

egy csomagban adják majd ki a GTA 3, a Vice City és a San Andreas felújított változatát.

 

Természetesen ez csak és kizárólag pletyka, nem pedig hivatalos bejelentés. Nem árt tehát fenntartásokkal kezelni. A GTA Forums egyes tagjai szerint azonban a Rockstar valóban készülhet egy ilyen csomaggal. Ami azt illeti, a fórumokon elejtett hozzászólások és utalások elég homályosak és zavarosak, aki szeretné, itt bővebben is olvashat erről. Ám egy bennfentes, Mach1bud nem csak azt állítja, hogy jöhetnek a fenti címek új változatai, de ráadásul elvileg már 90 napon belül beszerezhetjük.

Ezt azonban az elejtett félinformációkból sejtik a fórumozók, szóval egyáltalán nem biztos, hogy a feltételezés helyes. Sajnos az is előfordulhat, hogy ismét valamilyen GTA Online tartalom készül.

Nagyon sajnálom, hogy ezúttal sem tudunk biztos infóval szolgálni a GTA franchise jövőjével kapcsolatban. A rajongók számára viszont adott a remény, hogy valóban történik valami. Lehet, hogy a fenti néhány fórumbejegyzés az első jele a legjobb GTA kalandok visszatérésének. A bennfentes elvileg hamarosan friss előzetessel is szolgál majd, szóval a következő hetek izgalmasan alakulhatnak.

Egyébként a GTA Forums adminisztrátora, Uni nemrégiben három, egyedi gyártású GTA Online Shark kártyáról is közzétett egy fényképet, melyeket a következő dátumokkal jelöltek: 2001/2002/2004. Ezek természetesen azok az évek, amikor megjelent a GTA III, a Vice City és a San Andreas.

 

Ha ez nem lenne elég, 2021 a GTA III megjelenésének 20. évfordulója. Ha valamikor készül ebből remastered, akkor most…

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

×