A Call of Duty: Mobile 1. szezonja rengeteg új tartalmat hozott magával, de a játékosok máris a jövőbe tekintenek.

A CoD: Mobile játékosai nem panaszkodhatnak, hiszen rengeteg frissítés érkezik a játékra. Az első szezon 14. újítása érkezik hamarosan. 2020 megadta a kezdő löketet az egésznek, és feltételezve hogy a fejlesztők folytatják a tendenciát, a 2. szezon nem állhat messze.

A játék 1. évada hivatalosan 2020. január 26-án indult. Teljesen új módokat, térképeket, természetesen új fegyvereket és karaktereket is kaptunk. A friss tartalom mellett jött egy vadonatúj Battle Pass is, rengeteg kozmetikummal. Ennek a BP-nek köszönhető, hogy tudjuk, azt is, mikor érkezik a 2. szezon.

A Pass legfelső részén található egy visszaszámlálás, amíg az összes aktuális szezonális tartalom végleg eltűnik.

Az 1. évad 43 napos időzítővel indult, vagyis a New Order, március 10-én, szerdán lejár.

Ez az utóbbi szezonokhoz képest észrevehetően hosszabb időtartam, ugyanakkor ugyanaz az áthúzás továbbra is érvényben lesz. A következő évad nem sokkal a New Order zárása után indul.

Ez azt jelenti, hogy a 2. évad kezdő dátumát nagyjából március 11-re rögzíthetjük, feltéve, hogy nem következnek be egyéb okokból származó késések.

Pontos információk az érkező tartalmakról és témáról még nincsenek, de már nem kell sokat várnunk, hogy fény derüljön a részletekre.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

×