Azért nagy meglepetésre nem kell számítanunk.

Lucas7Yoshi neve nem ismeretlen azok számára, akik otthonosan mozognak a Fortnite leakek világában. Pár hete egy újabb projektbe kezdett bele, melyhez a játékosok segítségét kérte. A felhasználók által beküldött több ezer replay alapján kigyűjtött rengeteg információt, többek között azt is, hogy mely városokban, helyszíneken hal meg a legtöbb játékos.

 

 

Ahogy láthatjuk, az akció nem csak a pálya közepére koncentrálódik. Természetesen mindig ez lesz a legaktívabb, már csak a szűkülések jellégéből adódóan is, de Holly Hedges, Sweaty Sands vagy épp Retail Row sem szégyenkezhet ilyen szempontból.

A fent említett városok adott meccsben való aktivitása a busz útvonalától függ, egy Pleasant vagy Lazy már sokkal populárisabb, mostanában pedig Stealthy Stronghold is jelentősen erősödött. Nagy eséllyel a Predator keze lehet a dologban.

Ám van egy hely ami toronymagasan a többiek előtt van!

Eddig is szerették a játékosok Salty területét, ám ebben a szezonban különösen nagy kedvenc lett, hála a Tilted Towers-ös fúziónak. Átvéve a régi mapon található Tilted Towers szerepét, mely szintén verhetetlen hotdrop POI volt. Nektek melyik a kedvenc landolási helyetek?

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×