Idén lesz 20 éves az első Harry Potter-mozi, a bölcsek köve. Most ennek apropójából felröppent a hír, miszerint HBO sorozat készülhet a témában.

A Variety riportja szerint egy Harry Potter (Wizarding World) sorozat alapjait fektetik le éppen az HBO Maxnál. A projekt annyira gyerekcipőben jár, hogy még pletykák sincsenek arról, hogy ki lesz a rendező, valamint a színészekről sem tudni még semmit. Az biztos, hogy egy ilyen nagynevű sorozatot nem fognak pályakezdő rendezőkre és színészekre bízni, vagyis a minőség véleményem szerint garantált lehet.

A riport szót ejt arról, hogy a sztorit még csak most beszélik át a felelősök, vagyis nem tudni még, hogy melyik korban fog játszódni a történet.

Hamarosan megjelenik a Hogwarts Legacy, ami egy kiváló kiindulási anyag lehet a sorozatot illetően. A Legendás állatok és megfigyelésük című előzménysorozat bemutatja a fiatal Dumbledore világát, így egy közvetlen előzményre biztosan nem lesz szükség. Innentől kezdve tehát már csak az a kérdés, hogy a sorozattal új történetet szeretnének-e bemutatni, vagy Harry Potter idősebb korát, esetleg egy későbbi idősíkot láthatunk-e majd.

Az első mozifilm, a Harry Potter és a bölcsek köve idén lesz 20 éves, vagyis egy ilyen jellegű bejelentés még pont témába vágó is lehet.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

×