A csalót nem aggasztotta, hogy milyen következményekkel kell majd szembenéznie.

A Call of Duty: Black Ops Cold War játékosa nemrégiben összefutott egy csalóval, aki nem aggódott afelől, hogy elkapják, mivel állítása szerint senki nem ellenőrzi a játékon belüli jelentéseket.

A CW és a Warzone hackerei és csalói hatalmas problémát jelentenek a közösségben. Akár több ezer játékos tapasztalatait teheti tönkre egyetlen csaló, és úgy tűnik, hogy naponta ennél sokkal több jelenik meg meg.

Tehát nemrégiben az egyik játékos ilyen alakkal találkozott a multiplayerben, amikor is felhívta arra a figyelmét, hogy ezt azonnal jelenteni fogja. Ez látszólag abszolút hidegen hagyta a bűnös felet.

HACKER OPENLY ADMITS TO HACKING BECAUSE NO ONE WILL DO ANYTHING ABOUT IT – I hope this can gain some traction on here. His whole party was wallhacking + aimbotting
byu/theHugoat inblackopscoldwar

 

A csaló játékos azt állította, hogy hamis információkkal rendelkezik, tehát nincs mód a valódi fiókja jelentésére. Továbbá azzal hencegett, hogy senki sem ellenőrzi a Call of Duty jelentéseit, ezért nem számol egyébként sem semmilyen következményekkel.

Elmondta azt is, hogy csak 9 dollárt fizetett a harmadik féltől származó szoftverért, ami azt jelzi, hogy a legtöbb játékos számára igen könnyen elérhető a csalás opciója. Valószínűleg ez az egyik oka annak, hogy előszeretettel rontják a játékélményt több százan naponta.

A Call of Duty közösség nagyon régóta panaszkodik a hackerek/csalók miatt. Bár a Warzoneban nagyobb problémát jelentenek, a Cold War sem kivétel.

A közösség felkérte az Activisiont, hogy tegyenek valamit a kérdéssel kapcsolatban, de még nem történt jelentős változás vagy csalásellenes intézkedés.

Ti is gyakran találkoztok csalókkal? 

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

×