Egyre közelebb kerül egymáshoz a Fortnite és a profi focivilág. Néhány napja hivatalos csapatok mezei bukkantak fel, most pedig szponzor lett a játék.

Nemrég érkeztek meg a Fortnite Battle Royale-ba a hivatalos futballista Outfitek. Korábban már öltöztethettük focifelszerelésbe karakterünket, viszont licencelt csapatok eddig még nem képviseltették magukat a játékban. Ez egészen eddig volt így, olyan klubok mezeit ölthetjük most magunkra, mint a Manchester City, AC Milan, Inter, vagy éppen a Juventus.

A dél-amerikai futball kedvelői is kaptak egy kis törődést az Epic Games-től, többek között a híres Santos FC felszerelése is bekerült a játékba. Nem csoda, elvégre maga Pelé a klublegenda, akinek egy ikonikus mozdulata még Emote-ként is a játék része lett.

A Santos most meghálálja az Epic gesztusát, a csapat ugyanis a Libertadores kupa döntőjében Fortnite feliratos mezben lép majd pályára a Palmeira ellen.

 

Az egyik ismertebb FIFA tartalomgyártó, ZwebackHD viccelődött is azzal Twitteren, hogy reméli bekerül az EA Sports játékába a szóban forgó speciális mez.

Egy biztos, szokatlan lesz látni a Fortnite-ot mezszponzorként. 

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×