Egy srác csakis azért épített egy bányászgépet a BMW csomagtartójába, hogy bosszantsa azokat a gamereket, akik nem tudnak videókártyát venni.

Az elmúlt időszakban ismét a bitcoin-bányászat virágkorát éljük, miután a kriptovaluta árfolyama felszökött. Többek között emiatt hatalmas készlethiány alakult ki, így sokan nem jutnak videókártyához, ami egyre jobban bosszantja a közösséget. Ezt az elégedetlenséget fokozandó egy bitcoin-bányász még ennél is jobban szeretné bosszantani a gamereket.

Simon Byrne, hordozható RTX 3080 bányászgépet épített egy BMW csomagtartójába.

 

A BMW i8 csomagtartóban egy kisebb RTX 3080 farm látható, hat GPU-val. Simon ezzel is folyamatosan pénzt tud keresni, amikor távol van hatalmas, 78 RTX 3080-ast tartalmazó otthoni bányafarmjától.

„Csak azért csináltam, hogy idegesítsem a gamereket” – mondta.

A farm egyébként mint kiderült, elég jól működik az autóban. A BMW i8 akkumulátora több mint elegendő energiát ad a miniatűr RTX 3080 farm működéséhez. Az egyetlen „gond” az, hogy csomagtartónak nyitva kell maradnia, különben a minifarm túlmelegszik. Az egész minifarm egyébként 147500 dollárba került, ami nagyjából 43 millió forint.

Téged amúgy bosszant a BMW-be épített RTX 3080 farm, vagy nem igazán érdekel?

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

×