A Razer Naga X-szel – a „best-in-slot” MMO gamer egérrel – eljött a raid ideje!

A legsikeresebb MMO egérsorozat a Razer Naga X-szel – a Razer közkedvelt Naga családjának legújabb tagjával tér vissza. A Razer Naga X megtartja a sorozat ismertetőjegyévé vált programozható gombrácsot, amelynek célja, hogy megkérdőjelezhetetlen előnyt nyújtson a játékosok számára, és a parancsok szélesebb arzenálját adja a kezükbe, miközben

az eddigi legkönnyebb Razer Naga egér.

A Razer Naga X 16 darab programozható gombbal rendelkezik, amelyek a gyors hozzáférés érdekében ergonomikus elrendezést kaptak. Minden gomb hozzárendelhető olyan alapvető funkciókhoz, mint például varázslatok használata, de speciális funkciókhoz – például makrókhoz – is, amelyek egyszerre több parancsgombot kombinálnak. Ezen felül a Razer™ HyperShift mód lehetővé tesz egy teljes másodlagos gombkiosztást, amely a HyperShift gomb nyomva tartásával aktiválható.

A Razer Naga X megtartja az összes olyan tulajdonságot, amelyek révén a Razer Naga az MMO-játékosok elsődleges választása, mindössze 85 grammos tömegével azonban az eddigi legkönnyebb Razer Naga egér. A Razer legújabb csúcskategóriájú egereiben használt 2. generációs Razer™ optikai egérkapcsolókkal frissített eszközzel a játékosok a leggyorsabb működtetési sebesség és a páratlan megbízhatóság előnyeit élvezhetik, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy varázslataik használatát és rotationjeiket tökéletesen időzítsék.

A Razer Naga X megkapta a Razer™ 5G Advanced Optical Sensor-t (fejlett optikai érzékelőt), és a Razer™ Speedflex kábelt a korlátlan és szabad mozgáshoz, valamint 100%-ban PTFE (politetrafluoretilén) egértalpak garantálják a legsimább csúszást, bármilyen felületről is van szó, így az MMO játékosok biztosak lehetnek abban, hogy a tökéletes mobilitás a hosszú játékórák során is megmarad.

A Razer Naga X emellett egy eszközmemória-tárolóval is rendelkezik, így a játékosok útközben is könnyedén hozzáférhetnek személyes beállításaikhoz – beleértve egyedi gombkiosztásaikat is. A teljes testreszabhatóságról és a magával ragadó játékélményről a Razer Chroma™ RGB gondoskodik.

A Razer Naga X értékesítése már elkezdődött. Európában 89,99 eurós, azaz 32 ezer forintos árcédulával startolt.

https://leet.hu/page/1/?s=Shark&post_type=product

×