Óriási sikert aratott a Star Wars Battlefront II az Epic Games Store-ban. Az Epic ugyanis ingyen kínálta a játékot egy rövid ideig.

A játék ugyan a megjelenésekor hatalmas port kavart az arcpirítóan kellemetlen Pay-to-Win mechanikájával. Az Electronic Arts és a DICE ebbe nem nyugodott bele, s hosszú hónapok kemény munkájával kiegyengették azokat a hibákat, amiket a megjelenéskor elkövettek. Sajnos akkoriban sikerült annyira besározni a címet, hogy sokan még ma sem hisznek abban, hogy a Battlefront II egy kiváló játék. Holott ma már a kritikusok is az egyik legjobb Star Wars címként tartják számon a piacon.

Épp ezért volt hatalmas szó, hogy nemrégiben az Epic Games Store-ból ingyenesen szerezhettük meg a játékot magunknak.

Sőt, ami még érdekesebbé teszi a történetet az az, hogy a cég a Celebration Editiont kínálta teljesen ingyen, vagyis azt a verziót, ami tartalmaz minden kozmetikai elemet és karaktert. Vagyis azok, akik éltek a lehetőséggel, a teljes Battlefront II élményt kapták meg lényegében pár kattintásért.

A hivatalos EA Star Wars Twitter oldal örömteli hírt közölt a közösséggel. Az Epic Games akciója során több mint 19 millió játékos töltötte le a szóban forgó Star Wars lövöldét. Ez a szám pedig valljuk be, igencsak hajmeresztő.

 

Ahogy korábban is írtam, a játék megérdemli a figyelmet. A DICE szépen csöndben megmentette a címet, ami ma már a kategóriájának az egyik legjobbja. A félelmetes számokat ismerve pedig már nem is olyan nagy meglepetés, hogy az akció során sorra lehaltak a szerverek.

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×