Úgy tűnik, nem csak a fegyvereket tudjuk majd felszerelni.

Úgy tűnik az Epic Games valami nagy durranásra készülhet az elkövetkezendő szezonok valamelyikében. Arról már korábban is volt információnk, hogy a fegyverekhez tervben van valamilyen kiegészítő rendszer.

Ám könnyen lehet, hogy ennél sokkal komplexebb dolog érkezhet majd Fortnite-ba.

 

HYPEX január közepén leplezte le a fegyverkiegészítők érkezését, melyről akkor már mi is beszámoltunk. Alapjaiban változtathatná meg a játékot ez az újdonság, hiszen ezek a kiegészítők befolyásolhatnák például egy adott AR tárkapacitását, visszarúgását/bloomját vagy épp a távcsövének nagyítását. Nos, úgy tűnik, hogy nem csak a fegyverekre koncentrál az Epic Games.

Az autókra is szerelhetünk majd kiegészítőket, melyek például megváltoztatják a menetképességeiket egy-egy adott terepen. Sőt, megnehezíthetik a kerekeink kilövését vagy épp az autó felrobbantását. A fájlok alapján pedig az autóra szerelhető géppuska is megérkezhet.

Azt szinte biztosra vehetjük, hogy ezek a változások a hatodik szezon előtt nem fognak megérkezni. Hiszen sem modellek, sem textúrák nem állnak a rendelkezésünkre csak pár string utal rájuk. Sőt, akkor sem lennénk meglepve, ha esetleg a hetedik szezonig csiszolgatnák ezeket az Epic Games fejlesztői. Szerintetek szükség van ilyen funkciókra a Fortnite-ba?

https://leet.hu/page/3/?s=Shark&post_type=product

 

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×